進取の気風にあふれる総合大学

国立大学法人鹿児島大学

重要なお知らせ

トップページ > 重要なお知らせ > 「平成28年熊本地震」で被災された皆さまへ   A Message to Everyone Affected by the Recent Kumamoto Earthquake

[16.04.18]

このたびの熊本地震で被災された皆さまに心からお見舞い申し上げます。また、不幸にして犠牲になられた方々に対しましては、深く哀悼の意を表します。

鹿児島大学では被災地域の皆さま方にあらゆる可能な支援をさせていただくため、支援対策本部を立ち上げ全学を挙げて支援をおこなっていく所存です。

被災地域の一日も早い復旧をお祈り申し上げます。

国立大学法人鹿児島大学長 前田 芳實

We wish to convey our heartfelt sympathy to all of the victims of this terrible disaster. On behalf of Kagoshima University, I also would like to express our deep regret for the precious lives that have been lost in the recent Kumamoto Earthquake.

Kagoshima University has established management headquarters in order to support everyone affected by the Earthquake, and is going to do whatever it can to assist with the recovery effort.

Finally, let me express our sincere hope that those living in the disaster-hit areas will be able to return to their normal lives as soon as possible.

Yoshizane MAEDA

President, Kagoshima University